Fietsmeerdaagse met bagagevervoer Mol-Lommel-Geel

Ontdek de Antwerpse en Limburgse Noorderkempen dankzij het Corbie 2 of 3-daagse fietsarrangement!

Beleef een fantastische fietsvakantie waarbij je fietst langs de prachtige plekjes in de Antwerpse en Limburgse Kempen. Van de Molse Meren, het natuurgebied Malesbroek tot het onwaarschijnlijke natuurfenomeen de Lommelse Sahara, haar uitkijktoren of Fietsen door de bomen! Kom het allemaal ontdekken!

Je start en eindigt in Corbie Mol. Tijdens je verblijf kan je hier veilig je auto achterlaten. Wij brengen je bagage telkens van hotel naar hotel, terwijl jij geniet van deze prachtige streek!

Overnachting 1: Corbie Mol

-welkomstdrankje in de bar
-uitgebreid ontbijtbuffet
-lunchpakket
-koffernabrengservice naar Corbie Lommel

Overnachting 2: Corbie Lommel

-uitgebreid ontbijtbuffet
-lunchpakket
-koffernabrengservice naar Corbie Geel of Corbie Mol

Overnachting 3: Corbie Geel

-uitgebreid ontbijtbuffet
-lunchpakket
-koffernabrengservice naar Corbie Mol

! Geldig voor aankomst op vrijdag, vertrek op zondag of maandag op basis van tweepersoonskamer en volgens beschikbaarheid. Prijzen inclusief BTW, exclusief verblijftaxen 2.40 euro/persoon/nacht.

De eerste nacht overnacht je in Mol waar je tevens je wagen kunt parkeren voor de komende dagen. Na een deugddoende nachtrust en een heerlijk ontbijt krijg je een lunchpakketje mee. Spring op je fiets; Tijd om van de Antwerpse naar de Limburgse Kempen te fietsen!

Van Mol naar Lommel (+/- 40 km)
Je eerste fietsroute brengt je via kanalen, meren en bossen langs prachtige gebieden en interessante trekpleisters. Stop bij de Sas4-toren die 37 meter hoog is en is geplaatst op het kruispunt tussen de twee kanalen Bocholt-Herentals en Schoten-Kwaadmechelen. Ga naar de top via de 217 trappen en geniet van het wondermooie uitzicht. In Mol kan je ook nog de Abdij van Postel gaan bezichtigen en het Prinsenpark, een groene oase met bossen, weilanden en waterpartijen.

In het Lommelse Kattenbos vind je het Duits militaire begraafplaats. Het is, wat betreft de Tweede Wereldoorlog, het grootste Duitse soldatenkerkhof buiten Duitsland in West-Europa. Eenmaal aangekomen in Bosland zullen de bossen je meteen betoveren! Bosland is niet enkel het grootste aaneengesloten bosgebied in Vlaanderen maar ook het grootste avonturenbos. Leg de fiets even aan de kant en wandel langs de verschillende paden die je voeren door het hart van het bos, langs heidevlakten en door zandduinen. Na een eerste stevige fietstocht overnacht je in Lommel waar je ’s ochtends weer van een lekker ontbijt kunt smullen.

Van Lommel naar Geel (+/- 50 km)
De Limburgse stad blijft verbazen want al fietsend bots je plots op een waanzinnig natuurfenomeen! In het midden van een groot naaldbos ligt een woestijnachtig landschap: welkom in de Lommelse Sahara!

Het helderblauwe meer, de unieke fauna en flora en de geur van de naaldbossen rondom de Sahara zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Via de speciale voetgangersbrug over het kanaal kan je ook de andere natuurrijke plaatjes in Lommel verkennen.

Na al dat fietsen kan je genieten van een welverdiend terrasje in het gezellige stadscentrum. Vervelen zal je je hier niet snel gaan doen en probeer zeker een praatje te slaan met één van de inwoners. Wedden dat die je met veel trots zal verwelkomen in “de mooiste stad ter wereld”? Na een fris pintje fiets je via Mol verder naar je volgende hotel in Geel waar je weer geniet van een heerlijke nachtrust.

Van Geel naar Mol (+/- 40 km)
De laatste dag fiets je langs het natuurgebied Malesbroek terug naar het startpunt in Mol. Dit 100 hectare grote waterlandschap is gelegen in de vlakte van de Grote Nete. Het gebied trekt een gevarieerde vogelpopulatie aan en ook de verscheidene vegetaties zijn het bekijken meer dan waard! Terug in Mol staat je bagage alweer te wachten,  en zit deze zalige fietsvakantie er jammer genoeg al op.

Arrangement met 2 overnachtingen (Mol-Lommel): €149 pp
Vanaf 6 personen: €129 pp
Vanaf 10 personen: €119 pp

Arrangement met 2 overnachtingen + lunchpakket (Mol-Lommel): €179 pp
Vanaf 6 personen: €159 pp
Vanaf 10 personen: €149 pp

Arrangement met 3 overnachtingen (Mol-Lommel-Geel): €204 pp
Vanaf 6 personen: €164 pp
Vanaf 10 personen: €154 pp

Arrangement met 3 overnachtingen + lunchpakket (Mol-Lommel-Geel): €249 pp
Vanaf 6 personen: €209 pp
Vanaf 10 personen: €199 pp

Geldig voor aankomst op vrijdag, vertrek op zondag of maandag op basis van een tweepersoonskamer en volgens beschikbaarheid. Prijzen inclusief BTW, exclusief verblijftaxen €2.50/nacht/persoon.
Supplement single: €30/nacht


NU BOEKEN
Terug naar de homepagina