Tijdens het openingsweekend van de musical GheelaMania komt u kijken naar een opvoering van een totaalspektakel met meer dan 500 medewerkers van de hand van de bekende Vlaamse regisseur Luc Stevens. Deze editite steekt GheelaMania in een compleet nieuw jasje. Kom beleven hoe de legende van Dimpna ook vandaag de dag nog brandend actueel is in een spektakel dat de link legt tussen de geschiedenis van, en het moderne leven in onze Barmhartige Stede. Meer info onder de rubriek GheelaMania op https://dimpnadagen.be/gheelamania

Dit arrangement omvat:
Welkomstpakket: #tickets GheelaMania, programmaboekje GheelaMania, brochures: fietstocht ‘Sint-Dimpna’, wandeling ‘In de voetsporen van Dimpna’, Dimpna-gadgets, kortingsvoucher Geels Gasthuismuseum, toeristische gids Visit-Geel, kalender met overzicht van alle evenementen en festiviteiten.
Welkomstdrankje (Geels streekbiertje of gelijkwaardig)
Overnachting in Corbie Geel inclusief uitgebreid ontbijt met streekproducten

 

Single         € 80/nacht + ticket  € 24                     € 104

Double       € 100/nacht + tickets  € 48 tickets       € 148

 

Geldig voor een overnachting op tussen 20 en 25 mei 2020

 

U kan onmiddellijk boeken via volgende link; https://reservations.cubilis.eu/corbie-aparthotel-geel   Onmiddellijke bevestiging.

Of via onderstaand formulier een aanvraag doen. Graag vermelding van de voorstelling die u wenst te boeken. Uw boeking is dan pas geldig na bevestiging.